Onze troeven

Een pand verkopen is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Als verkoper van een eigendom wil u uiteraard samenwerken met een vastgoedkantoor met passie voor het vak. Wij zijn met onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de vastgoedmarkt de ideale partner voor jouw project! Bel ons voor een afspraak of kom langs in ons kantoor in Lennik.

Een snelle verkoop aan de beste prijs

U wilt als verkoper de juiste prijs voor uw huis, maar wil niet te lang wachten? L&S Vastgoed by TOPO-IMMO verkoopt 90% van alle huizen binnen een termijn van 39 dagen. Hiervoor doen wij beroep op ons klantenbestand en kijkdagen. Uw pand staat ook continu in de kijker in onze etalage.

Eerlijk zakendoen in vertrouwen

De immomarkt is continu in beweging. U kan erop vertrouwen dat wij deze elke dag opvolgen en een geschikte publiciteitsstrategie voor uw pand bepalen. Geen verkoop, geen kosten

Persoonlijke service van A tot Z

Bij L&S Vastgoed by TOPO-IMMO wordt u doorheen het verkoopproces begeleid door een van onze consultants. Hij of zij is uw aanspreekpunt en is altijd beschikbaar voor vragen of persoonlijk advies.

Passie voor uw pand

Ons team is elke dag gepassioneerd bezig met vastgoed en vertaalt deze passie naadloos naar klanten toe. Een huis, appartement, grond of bedrijfsvastgoed verkopen? Wij hebben de knowhow om dit voor u te realiseren!

Transparantie en vakmanschap

L&S Vastgoed by TOPO-IMMO heeft jarenlange ervaring in het verkopen van alle soorten vastgoed. U komt bij ons niet voor verrassingen of verborgen kosten te staan, volledige transparantie is onze troef.

Correcte waarde van uw pand

Om een vlotte verkoop te garanderen is een correcte prijs voor uw pand of project essentieel. Wij bezorgen u een uitgebreid rapport dat de waardebepaling tot in detail onderbouwt.

98 %

Verkocht

36 %

Verkocht

in eerste week

80 %

Verkocht

binnen 3 maand

36

dagen

gemiddelde aankooptijd

140

Verkopen

per jaar

> 2000

Transacties

L&S Vastgoed by TOPO-IMMO levert U een service van A tot Z voor de verkoop of verhuur van uw eigendom, dit omvat:

Gratis waardebepaling

Geen idee wat jouw woning waard is? Alles begint bij een correcte, eerlijke en marktconforme waardebepaling. We komen graag bij jou langs!

Door onze jarenlange ervaring kennen wij de vastgoedmarkt door en door en kunnen we jou een realistische schatting voorleggen.

Gratis waardebepaling

Aan de slag: het dossier

Wij zorgen ervoor dat alle nodige attesten aanwezig zijn. Denk maar aan het EPC, de elektriciteitskeuring, het bodemattest, de kadastrale legger, keuring mazouttank, stedenbouwkundige inlichtingen,... Wij nemen deze taak graag uit jouw handen.

Aan de slag: het dossier

Opstart

Het aantrekken van de juiste kandidaat-kopers begint bij een mooie presentatie van jouw woning. Ons team begeleidt jullie om het pand verkoopsklaar te maken en geeft graag tips en tricks om het beste resultaat te behalen. Meubilair en/of decoratie nodig? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Het oog wil ook wel wat. “You only get one chance to make a first impression!”

Opstart

Een bord aan je deur

Om je woning in de kijker te zetten zorgen wij voor een aangepast paneel, in onze in het oog springende kleuren én geplaatst door professionals. Opvallen is de boodschap!

Een bord aan je deur

Marketing en publiciteit

De kandidaat-kopers bereiken wij via diverse kanalen. We publiceren jouw pand op verschillende websites en social media. Ook ons uitgebreid klantenbestand wordt aangeschreven en jouw pand komt te staan in de geschreven pers. Een doelgerichte aanpak zorgt voor de beste resultaten. Alle registers worden open getrokken!

Marketing en publiciteit

De reacties stromen binnen

Ondertussen hebben wij uw dossier grondig doorgenomen en zijn we klaar voor de rondleidingen. Deze worden ingepland in overleg met u als eigenaar. Wij geven een antwoord op alle vragen van uw bezoekers, denken met hen mee en fluisteren hen het potentiëel van uw pand in de oren.

Lopen ze over van uw woning? Dan nodigen wij hen uit op ons kantoor. Hier krijgen ze een uitgebreide juridische uitleg van het compromis en advies over het financiële en fiscale aspect.

De reacties stromen binnen

Het beste resultaat

Door onze professionele aanpak slagen wij erin om jouw woning snel en aan de béste prijs te verkopen. 98 procent van onze portfolio wordt verkocht, waarvan 80 procent binnen de maand en zelfs 36 procent binnen de week. Het vernoemen waard, toch?

Het beste resultaat

En dan nu: champagne!

De verkoopovereenkomst werd getekend door alle partijen, een goeie reden om te vieren. Wij bedanken jullie graag voor het vertrouwen in L&S Vastgoed by TOPO-IMMO met een fles champagne. Proost!

En dan nu: champagne!

Op naar de notaris...

Het voorschot werd gestort. Alles wordt overgemaakt aan de door jou gekozen notaris & deze van de koper. U zal door hem/haar gecontacteerd worden voor een datum van akteverlijding. In tussentijd nog vragen? Uiteraard blijven wij stand-by.

Op naar de notaris...
Lander & Stephanie

Dankzij L&S Vastgoed by TOPO-IMMO wonen we nu in ons droomhuis, en dit in minder dan drie weken!

Dankzij L&S Vastgoed by TOPO-IMMO wonen we nu in ons droomhuis, en dit in minder dan drie weken!


- Lander & Stephanie

Lander & Stephanie

Peetermans & De Mol - Lennik

Wij danken het team van L&S voor de correcte samenwerking bij de verkoop van onze woning. Vriendelijke en aangename dienstverlening. Wij raden iedereen aan om van hun deskundige werking gebruik te maken. Binnen de 14 dagen onze woning verkocht aan de verhoopte prijs!

Wij danken het team van L&S voor de correcte samenwerking bij de verkoop van onze woning. Vriendelijke en aangename dienstverlening. Wij raden iedereen aan om van hun deskundige werking gebruik te maken. Binnen de 14 dagen onze woning verkocht aan de verhoopte prijs!


- Peetermans & De Mol - Lennik

Peetermans & De Mol - Lennik

Op zoek?

Bent u op zoek naar een geschikt pand om te kopen of te huren? Zoekt u die ideale grond om uw nieuwbouwwoning op te bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Schrijf u hier in

Uw woning verkopen?

Een woonst aan- of verkopen is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Een correcte waardebepaling vormt de basis van een vlotte verkoop.

Vraag uw waardebepaling