Onze troeven

Een pand verkopen is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Als verkoper van een eigendom wil u uiteraard samenwerken met een vastgoedkantoor met passie voor het vak. Wij zijn met onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de vastgoedmarkt de ideale partner voor jouw project! Bel ons voor een afspraak of kom langs in ons kantoor in Lennik.

Snelle verkoop aan
de beste prijs

Eerlijk zaken doen
in vertrouwen

Persoonlijke service
van A tot Z

Passie voor
uw pand

Transparantie en
vakmanschap

Correcte waarde
van uw pand

L&S staat garant voor uw pand!

 

  • Een snelle verkoop aan de beste prijs

U wilt als verkoper de juiste prijs voor uw huis, maar wil niet te lang wachten? L&S Vastgoed verkoopt 90% van alle huizen binnen een termijn van 39 dagen. Hiervoor doen wij beroep op ons klantenbestand en kijkdagen. Uw pand staat ook continu in de kijker in onze etalage.

  • Eerlijk zakendoen in vertrouwen

De immomarkt is continu in beweging. U kan erop vertrouwen dat wij deze elke dag opvolgen en een geschikte publiciteitsstrategie voor uw pand bepalen. Geen verkoop, geen kosten

  • Persoonlijke service van A tot Z

Bij L&S Vastgoed wordt u doorheen het verkoopproces begeleid door een van onze consultants. Hij of zij is uw aanspreekpunt en is altijd beschikbaar voor vragen of persoonlijk advies.

  • Passie voor uw pand

Ons team is elke dag gepassioneerd bezig met vastgoed en vertaalt deze passie naadloos naar klanten toe. Een huis, appartement, grond of bedrijfsvastgoed verkopen? Wij hebben de knowhow om dit voor u te realiseren!

  • Transparantie en vakmanschap

L&S Vastgoed heeft jarenlange ervaring in het verkopen van alle soorten vastgoed. U komt bij ons niet voor verrassingen of verborgen kosten te staan, volledige transparantie is onze troef.

  • Correcte waarde van uw pand

Om een vlotte verkoop te garanderen is een correcte prijs voor uw pand of project essentieel. Wij bezorgen u een uitgebreid rapport dat de waardebepaling tot in detail onderbouwt.