We zijn centraal gelegen in het Pajottenland, op het kruispunt van Eizeringen – Lennik. Wij zijn actief als vastgoedmakelaar in de verkoop en de verhuur van residentieel vastgoed, nieuwbouw, bouwgronden en commercieel vastgoed.

We geven u correcte informatie over de gang van zaken bij een verkoop of verhuring van uw eigendom. Wij maken u geen beloften die wij niet kunnen waarmaken. Daarom maken wij ook een gratis schatting van uw eigendom zodat u weet wat deze werkelijk waard is.
We stellen u en uw eigendom centraal in het ganse proces. Elke dossier is anders en verdient dan ook een persoonlijke aanpak op maat. U bent voor ons geen nummer, maar een buur. Wij begeleiden u persoonlijk van het begin tot het einde.
We zijn een sterke regionale, onafhankelijke vastgoedmakelaar die de nodige ervaring en kennis bezit om uw eigendom vlot en correct te verkopen of te verhuren. Bij een verkoop of verhuring komen immers heel wat praktische, technische en juridische zaken bij kijken die u best kunt overlaten aan een vakman. L&S Vastgoed neemt met veel plezier deze last van U over!

We zijn een vaste waarde in de regio en hebben een ijzersterke reputatie. Ons nieuwbouw kantoor is onze kroon op ons werk! Op ons team kan U tellen!

We werken aan 3 verschillende tarieven (2%, 3% en 4%, excl 21% BTW), dus voor elk wat wils. Elk tarief staat voor een bepaald pakket aan publiciteit. Onze contracten zijn transparant en duidelijk opgemaakt en bevatten geen kleine lettertjes of onaangename verrassingen. Eerlijkheid troef! Wij werken uitsluitend in wederzijds vertrouwen, want samen met

U hebben wij hetzelfde doel, de vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.

Ons team

Leer ons kennen! Elke dag staan deze gepassioneerde medewerkers voor jullie klaar. Samen vormen wij 'Het huis van vertrouwen'!

Tibo Ockerman

Tibo Ockerman

Commerciëel Medewerker IN-/VERKOOP

Joris Lenssens

Joris Lenssens

Zaakvoerder

Eerlijkheid duurt het langst

Lies Malderie

Lies Malderie

Commerciële medewerker VERHUUR & IN-/VERKOOP

Zie uitdagingen als kansen!

VACANT

Wij springen in ...

Office Manager

Papieren, papieren, papieren...

Vincent De Schepper

Ben jij de sleutel die op ons L&S-huisje past?

Zin om deel uit te maken van een TOP-team dat elke dag klaar staat voor onze klanten? Bekijk dan snel onze vacatures!

Vacatures

Op zoek?

Bent u op zoek naar een geschikt pand om te kopen of te huren? Zoekt u die ideale grond om uw nieuwbouwwoning op te bouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Schrijf u hier in

Uw woning verkopen?

Een woonst aan- of verkopen is een belangrijke beslissing waar veel bij komt kijken. Een correcte waardebepaling vormt de basis van een vlotte verkoop.

Vraag uw waardebepaling